- Kampanjer -


 


- Nyheter -

SISTE NYTT

Janus gjenbrukbare munnbind kommer til Apotek 1

Publisert: 14. April 2020

 

Mange privatpersoner henvender seg nå til Janusfabrikken og ønsker å kjøpe munnbind direkte fra oss. Vi har nå gjort en avtale med Apotek 1 om distribusjon og salg, som gjør at munnbindene vil bli tilgjengelig i deres apotek om cirka 14 dager. Apotek 1 er å finne over hele landet og vil slik være tilgjengelig for de aller fleste. Janusfabrikken har dessverre ikke kapasitet til å håndtere dette og må sette kreftene inn på å klare den store produksjonen som allerede er i gang. Bedriftskunder bes henvende seg til Janusfabrikken på e-post: ordre@janus.no

 

 

Les eldre saker om Janus munnbind


Les sakene her

 

 


- Ull til arbeid -

Ullklær for yrkeslivet

JANUSPRO

JanusPro består av en rekke serier ullklær i forskjellig kvalitet og tykkelser utviklet spesielt for bedriftsmarkedet. Plaggene er testet og godkjent i henhold til gjeldende internasjonale sikkerhetsstandarder.
Gå til JanusPro.no her

 


- Video -


- Utvalgte produkter -


Få nyheter og tilbud

NYHET

BLACK WOOL

Se de nye plaggene her »

Design gjennom alle tider

«Janusfabrikken ble etablert i 1895 og er i dag en av Europas ledende produsenter av ullundertøy. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge. Janus er markedsleder i Norge og eksportandelen øker. Det er spesielt kløfrie ullklær til barn og voksne Janus er kjent for.»

ADM.DIR. ARNE FONNELAND


NYHET

JANUS
DESIGNWOOL

Se kolleksjonen her »